چگونه امنیت دیوار های ساختمانمان را تضمین کنیم؟
چگونه امنیت دیوار های ساختمانمان را تضمین کنیم از گذشته های دور تا امروز که عصر ارتباطات و الکترونیک نامیده می شود همیشه انسان نیازمند ترفندهایی برای افزایش امنیت محل زندگی خود بوده است و این موضوع سابقه ی تاریخی دارد از همان ابتدا حفاظ ها وجود داشتند و هنوز هم وجود دارند و تنها تفاوت آنها در این است که امروزه نقش ها و طرح های بهتری گرفته اند.
وقتی انسانهای اولیه در غارها زندگی میکردند، برای حفاظت خود از حملهی حیوانات وحشی، تلهها و حصار هایی از چوب درختان و شاخ های بزرگ حیوانات مثل شاخ گوزن در نزدیک محل زندگیشان کار میگذاشتهاند تا حیوانات و یا دشمن به دام افتاده و نتوانند وارد غار و محل زندگی آنها شوند.
همان تلهها نقش حفاظ ساختمانهای امروزی را ایفا میکردهاند. امروزه هم برای جلوگیری از هرگونه تعارض از همین روش ها استفاده می شود اما نوع پیشرفته و نوین این روش ها که در حفاظ ایران این خدمات به صورت حرفه ای انجام می شود.
حفاظ روی دیوار چیست؟
چگونه امنیت دیوار های ساختمانمان را تضمین کنیم مهم دلیل نصب حفاظ روی دیوار شاید داشتن امنیت و آرامش اولین و مهمترین عاملی است که همه ما انسانها در زندگی به دنبال آن هستیم. امروزه استفاده از حفاظ روی دیوار برای آرامش خیال و امنیت خاطر در اکثر ساختمانها مخصوصاً ساختمانهایی که دیوار کوتاهی دارند و یا در مناطق پر خطر قرار دارند، یک ضرورت محسوب میشود.
حفاظ ها نقش مهمی در برابر حیوانات و سارقین و افراد سودجو ایفا می کنند و باید جدی گرفته شود و برای تامین امنیت بیشتر باید به آنها توجه نمود. همانطور که میدانید استفاده از دوربینهای امنیتی در بسیاری از موارد با از کار انداختن سیستم و یا خراب شدن دستگاه مشکلاتی ایجاد میکند، اما زمانی که از انواع حفاظ دیوار در ساختمانهای خود استفاده میکنید،
میدانید که تا چندین سال این میلههای تیز و مقاوم میتوانند از ساختمان شما محافظت کنند و حتی در صورت نبود شما در خانه از اموال شما حفاظت نمایند. و تا چندین سال و حتی چند دهه نیاز به تعمیر و یا سرویس توسط نصاب نخواهند داشت و اگر به خوبی مراقب و نگهداری شود شاید هیچگاه خراب نشوند.
نکات مهم درباره حفاظ ها روی دیوار
انواع حفاظ روی دیوار از جنبههای متفاوتی با هم تفاوت دارند که در ادامه میتوانید با برخی از آنها آشنا شوید و آنها را باهم مقایسه کنید مواردی همچون جنس انواع حفاظ دیوار ، ارتفاع ، تراکم و انواع حفاظ که در پایین توضیح داده شده اند.
جنس حفاظ دیوار
انواع حفاظ روی دیوار از لحاظ جنس تفاوتهای زیادی با هم دارند که این موضوع روی استحکام و میزان مقاومت حفاظ تأثیر میگذارد.
ارتفاع نرده حفاظ دیوار
چگونه امنیت دیوار های ساختمانمان را تضمین کنیم حفاظها معمولاً با ارتفاع متفاوتی از یک تا یک و نیم متر بر روی دیوار قرار میگیرند و بسته به ارتفاع دیوار و شرایطی که دارید باید ارتفاع دلخواه خود را برای ساختمان انتخاب کنید. از طرفی فراموش نکنید که هر چقدر ارتفاع حفاظ دیوار ساختمان بیشتر باشد، قیمت آن نیز بیشتر خواهد شد.
تراکم حفاظ دیوار ساختمان
مقدار میلههایی که برای انواع حفاظ دیوار به کار برده میشود، تراکم آن را نشان میدهد. هر چقدر تراکم حفاظ دیوار ساختمان بیشتر باشد، هزینه ساخت آن بیشتر میشود و از طرفی مقدار محافظت و امنیت ساختمان نیز بالاتر میرود.
نوع حفاظ روی دیوار
حفاظها انواع متفاوتی دارند که هر کدام با توجه به نوع کاربرد و جنسی که دارند به دستههای مختلفی تقسیم میشوند که در ادامه این مقاله میتوانید با انواع حفاظ روی دیوار بیشتر آشنا شوید.
حفاظ شاخ گوزنی یکی از بهترین و پرطرفدارترین حفاظ های روی دیوار
چگونه امنیت دیوار های ساختمانمان را تضمین کنیم اگر می خواهید بدانید که حفاظ شاخ گوزنی کی وارد کشور شد و تولد آن در چه کشوری بود و البته شاید برایتان جالب باشد تا در ابتدا کمی با تاریخچه حفاظ شاخ گوزنی آشنا شوید. سالها پیش در کشور روسیه از شاخ گوزن برای اولین بار به منظور محافظت از خانهها استفاده شد.
در بسیاری از مناطق ایران نیز برای جلوگیری از ورود حیوانات وحشی و افراد به داخل مزارع از شاخه شکسته درختان استفاده میشد که چیدمان این شاخ و برگها درست شبیه به شاخ گوزن و با الهام از آن ساخته میشد. سالها گذشت و با پیشرفت تکنولوژی دنیا برای محافظت از ساختمانها و محل سکونت خود راهکار بهتری پیدا کرد.
چگونه امنیت دیوار های ساختمانمان را تضمین کنیم با گذشت زمان و پیشرفت های چشمگیر در حوضه های مختلف برای محافظت میلگردهایی نوک تیز طراحی شد که در همه جهات تیز بودند و از ورود هر موجود وحشی و مزاحمی به داخل مزارع و ساختمانها جلوگیری میکرد.
طرح موجود در این میله گردها هم از شاخهای گوزن و سایر حیوانات الهام گرفته شد و هنوز هم از حفاظ شاخ گوزنی به عنوان یکی از مؤثرترین انواع حفاظ روی دیوار استفاده میشود. امروزه از این نوع نرده حفاظ دیوار بیشتر بر روی دیوارهای ساختمان استفاده میشود. تعداد شاخه، عرض و ارتفاع حفاظ و همچنین کیفیت و جنس نردهها نقش مهمی در میزان هزینه های حفاظ شاخ گوزنی دارند.
نصب سیستم های امنیتی فیزیکی
چگونه امنیت دیوار های ساختمانمان را تضمین کنیم در طی چند سال گذشته به علت سرقتهای بیش از حد (و نبود امکاناتی همچون سیستم های امنیتی و حفاظت الکترونیک مجهز به انواع سنسورهای حسی و حرکتی پیشرفته و دوربین های مداربسته ) جهت جلوگیری ازورود و دستبرد به باغ ها ,ویلاها و اماکن اداری و عمومی و مکانهای بزرگ خارج از شهرها که حفاظت از آنها حتی با وجود سرایدار و نگهبان به علت تنها بودن و راحتی ورود همزمان گروه های دو یا سه نفره افراد سارق به علت عدم وجود مانع مشکل است.
در این موارد سیستمهای امنیتی و حفاظت فیزیکی مثل نصب حفاظ های فلزی استاندارد و مستحکم روی درب و پنجره و استفاده از قفلهای استاندارد روی دربها و تعبیه قفل مخفی و پوشش دیوارها با حفاظ نرده آهنی که به حفاظ شاخ گوزنی معروف می باشند بسیار پر کاربرد خواهد بود و علاوه بر آن از وقوع سرقت جلوگیری خواهد کرد ، طبق گزارشات طعمه هایی که سارقین برای سرقت انتخاب می کنند اغلب بدون حفاظ مناسب بوده است ، داشتن حفاظ عبور از دیوار ها را که اولین مانع برای ورود به ملک هستند جلوگیری می کند.
1 دیدگاه. Leave new
سلام. من ساختمانم داخل شهر هست و صرفا این حفاظ های زیبا که به حفاظ شاخ گوزنی معروف هستند رو برای زیبایی نمای ساختمان می خوام. ممکنه بفرمایید که آیا نوعی سبک و ظریف تر هم از این حفاظ ها برای نما موجود هست؟