اطلاعات کلی در مورد حفاظ شاخ گوزنی
اطلاعات کلی در مورد حفاظ شاخ گوزنی حفاظها از قدیمالایام برای محافظت از مکانها بر روی دیوارها نصب میشده اما طرحهای ساده آن، گاه چنانکه باید کارایی لازم را نداشته و نمیتوانسته از ورود سارقان جلوگیری نماید.
حفاظ شاخ گوزنی نسل جدیدی از حفاظها است که با ساختار منحصربهفردش مانع نفوذ افراد شرور به منازل از پشتبامها و دیوارها شده و جنس عالی آن نوید سالها ماندگاری را میدهد.
فناوریهای روز بهکاررفته در ساخت، از قطعات فلزی محصولی کاربردی را تولید نموده که برخلاف نمونههای قدیمی با لبههای تیز طراحیشده، ازاینرو میتوان بر روی قدرت محافظتی آن حساب ویژه بازنمود.
افراد متخصص ورود یافته به صنعت حفاظهای ساختمانی توانستهاند با چیدمانی زنجیروار و به صورتی متراکم و با طول و عرضهایی متفاوت و متناسب با درخواست مشتریان، حفاظ شاخ گوزنی را بهگونهای طراحی نمایند که با نصب آن بیهیچ وجه دیگر نگران سرقت نباشید.رنگهای گوناگون این محصول زیبایی بینظیری به آن بخشیده و این امکان را فراهم نموده که امنیت و زیبایی را بهصورت همزمان دریافت نماییم.
جنس متریال بهکاررفته در حفاظ شاخ گوزنی:
اطلاعات کلی در مورد حفاظ شاخ گوزنی اگر قرار باشد کیفیت، استحکام و ماندگاری را از حفاظ شاخ گوزنی شاهد باشیم، باید بر روی متریال بهکاررفته در ساخت این محصول تمرکز ویژهای نماییم، زیرا جنس مؤلفهای است که اگر از نوع مرغوب انتخاب نشود، قادر نیست آن امنیت لازم که از آن انتظار میرود را به نمایش بگذارد.
اغلب از آهن کارنکرده و میلگردهایی استاندارد در ساخت این حفاظها استفادهشده به همین دلیل است که امکان شکستن، بریدن و خمیدن آن وجود نداشته و تراکم بالای آن نیز احتمال رد شدن از آن را به صفر میرساند.
تمامی منازل، ویلاها، باغها و … میتوانند از حفاظ شاخ گوزنی در جهت امنیت بخشی بیشتر به فضای خود استفاده نمایند. این حفاظها را با دستگاه تیزرو بریده و توسط جوش برق بعد از ایجاد خمکاریهای لازم به صورتی مهندسیشده به هم متصل میکنند و برای ایجاد تیزی در لبههای آن قبل از مونتاژ با دستگاه برش در آنها طرحهایی شبیه به شاخ گوزن ایجاد میکنند.
نوع خاص طراحی و تراکم بالای این سازه که نوید امنیتی فراوان را دارد، اقبال عموم را به سمت خود جذب نموده، بهگونهای که امروزه کمتر مکانی است که صاحبان آن به امنیت و شکیل بودن بهصورت همزمان اهمیت بدهند اما به نصب این محصول کارآمد روی نیاورده باشند.
ارتفاع و عرض و تراکم استاندارد حفاظ شاخ گوزنی به چه صورت است:
اطلاعات کلی در مورد حفاظ شاخ گوزنی اگرچه افراد برای انتخاب ابعاد حفاظ شاخ گوزنی هیچگونه محدودیتی نداشته و قادرند آن را در اندازههای متفاوت سفارش دهند، اما این محصول بهصورت استاندارد اغلب در پنل های 2 متری و با ارتفاع 50_150 سانتیمتر و عرض 35_ 40 سانتیمتر تولید میشود. امکان سفارشیسازی این محصول باعث جلبتوجه صاحبان بناها به آن شده است.
همانقدر که ارتفاع و عرض میتواند در این نوع حفاظ دارای اهمیت باشد، تراکم نیز توانسته بهعنوان ملاکی مهم خودنمایی کند. تراکم عموماً به تعداد شاخههای اصلی موجود در یک پنل 2 متری گفته میشود که مسلماً این تعداد قابلتغییر بوده و با افزایش آن میتوان کیفیت را نیز ارتقا داد و اغلب از 8 تا 15 ردیف را شامل میشود.
شاخههای اصلی باید به ویژگیهایی مانند جوش شدن بهصورت مستقیم به شاسی، اتصال شاخههای فرعی به آنها، دارای ارتفاعی برابر با ارتفاع نرده شاخ گوزنی آراسته باشند، در غیر این صورت شاخه فرعی بوده و در این دستهبندی جای میگیرند.
بهترین ارتفاع و تراکم حفاظ شاخ گوزنی:
اطلاعات کلی در مورد حفاظ شاخ گوزنی بههرحال همیشه سلیقه افراد تأثیرگذار بوده و سفارشها را از حالت استاندارد خارج نموده و به سمت محصولاتی شخصیسازیشده پیش میبرد.
اگر قصد خرید حفاظ شاخ گوزنی رادارید باید بدانید نمونههایی که ارتفاع 90 تا 100 سانتیمتر را پوشش میدهند بهترین گزینه هستند زیرا حتی بلندقامتترین افراد نیز توان عبور از این حفاظها را نداشته ازاینرو ضریب امنیت بالایی دارند.
ازآنجاییکه تراکم نیز سرنوشتساز بوده و میتواند بهعنوان عامل بازدارنده وارد عرصه شود و سرقتها را کاهش دهد، بهتر است بین 8 تا 12 شاخه اصلی در نظر گرفته شود تا هم استقامت خوبی را به نمایش بگذارد و هم زیبایی وصف برانگیزی را ترسیم کند.
ویژگیهای منحصربهفرد حفاظ شاخ گوزنی:
اطلاعات کلی در مورد حفاظ شاخ گوزنی حفاظها از همان ابتدای ورودشان به بازار باهدف ایجاد امنیت بیشتر برای ساکنین منازل، ویلاها و … تولید شدند و در طی پیشرفت خود سعی نمودهاند، در این موارد قدرتمندتر ظاهر شوند.با پدید آمدن حفاظ شاخ گوزنی گمان میرود به نمونهای دستیافته باشیم که تمامی مزایای یک حفاظ ایدئال را در خود گنجانده است.
با ویژگیهای منحصربهفرد حفاظ شاخ گوزنی بیشتر آشنا شوید.
- عبوری غیرممکن:
با بررسی حتی اجمالی به طرح و ساختار حفاظ شاخ گوزنی حتی افراد غیرمتخصص نیز متوجه میشوند که عبور از روی این سازه با لبههای تیز و تراکمی بالا غیرممکن بوده و بهواقع یک سد محکم در برابر عبور افراد ایجاد نموده است.
- مقاوم در برابر فرسایش:
باد، باران، سرما و گرمای شدید عواملی هستند که این حفاظ باید در برابر آنها مقاومت نموده و دچار فرسایش، زنگزدگی، خوردگی و … نشود و در یککلام استحکام بالایی از خود نشان دهد. جنس بهکاررفته مطمئناً شمارا تا سالها از بابت مجهز شدن به حفاظی غیرقابل نفوذ و مستحکم راحت میکند.
- خمکاریهای حرفهای:
خمکاریها بهگونهای در نظر گرفتهشدهاند تا مانع ایستادن افراد بر لبه دیوار شده تا از اقدام آنها برای برش و شکستن میلهها جلوگیری به عمل آید. هرچند این حفاظها از جنس مرغوب بوده اما بههرحال همیشه این احتمال وجود دارد که افرادی با این نیت تصمیم داشته خود را به لبه دیوار برسانند و با شکستن حفاظها به داخل وارد شوند.
- هزینه بازسازی محدود:
هرچند آسیب از حفاظ شاخ گوزنی به دور بوده و تا سالها رفیق شفیق دیوارهای منازل، باغها، ساختمانها و … میباشد، اما بههرحال ممکن است، گذر زمان بر آن خدشهای وارد سازد که در این صورت با صرف هزینهای اندک میتوانید، زیبایی و امنیت ابتدایی آن را دوباره احیا نمایید.
-
تراکم قابلتغییر:
بسیاری گمان میکنند تراکم استاندارد این حفاظها جوابگوی امنیت موردنظر آنها نبوده، بدین ترتیب تمایل دارند که بر میزان تراکم حفاظهای آنها افزوده شود. در چنین حالتی بههیچوجه نگران نباشید، زیرا این حفاظها در ساختار انعطافپذیر بوده و بهخوبی قادرند با نیاز مشتری خود را تطبیق دهند که افزایش تراکم یک نمونه از آن است.
- نماسازی ساختمان
بههرحال برای مکانهایی چون ویلاها، باغها و … داشتن نمای بیرونی زیبا از نکات مهم دیزاین محسوب میشود. بهراستی نمای حفاظهای قدیمی که تداعیکننده میلههای زندان بود را با زیبایی حفاظ شاخ گوزنی نمیتوان مقایسه نمود.
دو تفاوت عمده حفاظ شاخ گوزنی با حفاظهای قدیمی:
اگرچه حفاظهای سنتی و کلاسیک سالها است که در کوچه و خیابانها بر دیوار و پنجرههای مکانهای مختلف جا خوش نمودهاند اما با ورود حفاظ شاخ گوزنی بهیکباره ابهت و اقتدار آنها در هم شکست و دو تفاوت عمده این دو محصول باعث شد شاخ گوزنهای زیبا بر روی دیوارها خوش بدرخشند. در ادامه این دو تفاوت را بیشتر بررسی میکنیم.
- تنوع فوقالعاده:
حفاظهای کلاسیک قدیمی کمتر در امر ظاهرسازی بنا شرکت مینمودند و اغلب در نمونههای ساده و بدون آراستگی ظاهری تولید میشدند. با نگاهی به ساختمانهای زینت شده با حفاظ شاخ گوزنی هر فردی به زیبایی تحسینبرانگیز آن اعتراف نموده و قادر نیست ارزش دکوراتیو بالای آن را انکار نماید. این موضوع به حدی اهمیت دارد که اگر حتی از مقوله امنیت آن نیز بگذریم خود بهتنهایی میتواند ملاکی ارزنده برای انتخاب باشد.
- حفاظت و حراست عالی
نگاه نمودن به لبههای تیز و شاخههای به هم تنیده شاخهای گوزن مانند این حفاظ حتی فکر نزدیک شدن را از سر هر سارقی دور میسازد چه برسد به عبور نمودن از آنها، حالآنکه بسیار شنیدهایم که سارقان بهراحتی از بسیاری حفاظهای قدیمی عبور نموده و به برش و قطع نمودن آنها اقدام کردهاند.
چگونگی رنگآمیزی حفاظ شاخ گوزنی:
با دو رویکرد متفاوت متصدیان صنعت تولید حفاظهای ساختمانی به رنگ نمودن این سازههای زیبا میپردازند. در ابتدای امر بر کسی پوشیده نیست که رنگ بهعنوان یک عایق میتواند از مصنوعات فلزی به شکل ایدئال محافظت نماید و آنها را در برابر عوامل جوی مقاومتتر کند، ازاینجهت برای حفاظ شاخ گوزنی نیز از رنگ پودری به علت کیفیت بهتر استفاده میشود.
البته نمیتوان تأثیر رنگآمیزی را بر روی زیبایی این عناصر ساختمانی نادیده گرفت. رنگ زیبایی مسحورکنندهای به این شاخهای برافراشته بر روی دیوارها داده و آنها را ازنظر منظر آرایی کمنظیر میکند. رنگآمیزی با دو روش مختلف صورت میگیرد که در ادامه به ذکر آنها میپردازیم.
- روش اول استفاده از پیستوله رنگ:
در این روش ابتدا سطح کار بهخوبی بررسیشده و نقاط ضعف احتمالی و برآمدگیها و برجستگیها بهطور کامل مرتفع میگردد و سطحی صاف و صیقلی به دست میآید. سپس به کمک پیستوله به رنگآمیزی با پوشش فام درجهیک پرداخته میشود که درنهایت کیفیت بینظیری را به نمایش میگذارد.
آنچه این روش را متمایز نموده علاوه بر کیفیت نهایی، سرعت عمل بالایی است که ارائه میدهد. این روش توانسته کیفیت سطح رنگ را بهبود بخشد و کاری بیعیب و نقص را ارائه دهد و مانع زنگزدگی میلگردها شود.
- روش دوم استفاده از وان رنگآمیزی:
اگر مصرف بالای رنگ و هزینهای که به سازه تحمیل میشود را بتوان فاکتور گرفت، این روش رنگآمیزی تمامی نقاط حتی سر حفاظها را پوشش میدهد و بسیار باکیفیت بوده و یکلایه تقریباً ضخیم از رنگ را بر روی حفاظ شاخ گوزنی قرار میدهد.
فروبردن کل سطح حفاظ درون وان رنگ مصرف رنگ را بالابرده ولی به همان نسبت کیفیت را نیز ارتقا میدهد، اما کسانی که به دنبال هزینههای مقرونبهصرفه تر هستند، اغلب همان روش ابتدایی را انتخاب نموده و از گزینش این مورد صرفنظر مینمایند.
نحوه ساخت و نصب حفاظ شاخ گوزنی:
مراحل ساخت دارای تنوع زیادی است تا تمامی قسمتهای کار در نظر گرفتهشده و نکتهای از ذهن متخصصان این حوزه دور نماند و در پایان نیز کاری ایدئال و مرغوب به خریداران عزیز تقدیم شود.
بدین ترتیب بهصورت فهرستوار به بیان این مراحل میپردازیم.
- اعزام کارشناسان متبحر و باتجربه به محل
- کسب شناخت کافی از محل
- اندازهگیری دقیق متراژ مدنظر برای اجرای و نصب حفاظ
- معرفی نمونه حفاظ مناسب بر اساس نوع ساختمان و ویژگی سازه ساختمان
- انتخاب حفاظ موردنظر برحسب سلیقه و بودجه کارفرما
- شروع کار جوشکاری با دو روش الکترود یا جوش CO2
- اندازه نمودن و برش حفاظ دقیقاً متناسب با ابعاد ساختمان توسط دستگاه فرز
- نصب حفاظ دقیقاً منطبق بر موقعیت ساختمانها و با اجرای امنیت بالا
مزایا و معایب دو روش جوشکاری با الکترود و جوش CO2 در حفاظ شاخ گوزنی:
همانطور که اشاره نمودیم، حفاظ شاخ گوزنی را با دو روش جوشکاری با الکترود و جوش CO2 میسازند و میلگردها را با این دوش به یکدیگر متصل مینمایند. هرکدام ازاینروش میتوانند دارای مزایا و معایب مخصوص به خود باشند.
جوش الکترود اغلب به علت قیمت پایینتر انتخاب میشود و درواقع تنها مزیت آنها همین مبلغ پایینی است که باید به علت جوشکاری پرداخت شود اما در مقابل جوش برق توانسته با مقاومت بالاتر و کیفیت نقاط جوش که از خود گل جوشهایی باقی نمیگذارد، برتری خود را نسبت به روش قبلی اثبات نماید.
جوشکاری برق اتصالاتی محکمتر، پایدارتر و باکیفیتتر را ارائه میدهد که احتمال شکستن نقاط جوش در آن نزدیک به صفر است. حتی اگر ازنظر رنگآمیزی نیز این دو روش جوشکاری را باهم قیاس نماییم.
رنگها بر روی جوش جوش برق بهتر نقش بسته و این در حالی است که گل جوشهای با الکترود اجازه ایجاد چنین طرحهای بیبدیلی را نمیدهد. بدینصورت تمامی کسانی که طول عمر حفاظهای خود اهمیت میدهند حتماً جوش جوش برق را بر نوع الکترودی ارجحیت میدهند.
تفاوت قیمت حفاظ شاخ گوزنی با نمونههای ساده:
اطلاعات کلی در مورد حفاظ شاخ گوزنی قیمت مسلماً موضوعی نیست که بتوان آن را به یک فاکتور خلاصه نمود، بلکه مجموعهای از ملاکها در کنار هم میتوانند قیمت نهایی را بهصورت دقیق بازگو نمایند.
مسلماً حفاظ شاخ گوزنی به علت طراحی باشکوه، جذاب و چشم نوازش باید قیمتی بالاتر را از نمونههای ساده قدیمی به خود اختصاص دهد، حالآنکه ساخت سختتر و پرزحمتتر آن نیز مزید علت شده و قیمت این محصول را ارتقا داده است.
البته فاکتورهای دیگری چون متریال بهکاررفته، درصد تراکم، ارتفاع و از همه مهمتر متراژ بنا همگی میتوانند، متغیرهایی باشند که قیمت را دارای نوسان مینماید و ارائه یک قیمت واحد را برای تمامی مکانها غیرممکن میکند.
بهطورمعمول ما حفاظهای شاخ گوزنی را در ارتفاع 50 تا 120 بهصورت استاندارد میبینیم که در استثنائاتی اشخاص مختلف به سفارش ارتفاعی بیشتر از حد معمول میپردازند که این مسلماً بهصورت مستقیم بر روی قیمت تأثیر میگذارد.